Акційна газетка “Рукавичка” у форматі PDF

Купуйте у магазинах : м. Львів, вул. Шпитальна, 1; вул. Чернігівська, 2; вул. Чорновола, 105; пр. Червоної Калини, 36; вул. Б. Хмельницького, 271; м. Винники, вул. Крушельницької, 3а; смт. Брюховичі, вул. Львівська, 23;

А для тих, хто звик паски випікати вдома, пропонуємо рецепт, який точно не підведе:
Борошно ТМ "Традиція"— 3кг
Молоко — 1л
Цукор ТМ "Кухарочка"— 1кг
Сметана ТМ "Кухарочка"— 500 г (25%)
Вершкове масло “Кухарочка” - 1уп
Маргарин — 200 г
Сіль — 1ч.л.
Яйця ТМ "Традиція" — 20 шт (14 жовтків, 6 цілих)
Дріжджі живі — 100 г
Родзинки ТМ "Кухарочка" або журавлина — 500г
Паперові форми — 110 мм діаметр

Необхідно підігріти молоко, додати дріжджі, півсклянки цукру, борошна стільки, як на оладки. Цю кількість борошна потрібно відняти від загальної кількості. Поставити у тепле місце і розігнати 4 рази. Після 3го разу почати збивати яйця з цукром, додати сметану, сіль, розтоплене масло з маргарином, тільки нехай охолоне. Додати опару, потім борошно. А тепер найскладніше : потрібно вимісити тісто 20 хв, підходити повинно 3 рази. Потім додати родзинки, розкласти по формам і дати ще “підійти”. Тіста у форми викладати на половину, випікати при температурі 180 ºC до сухої зубочистки . Смакуйте з задоволенням !